SPORT

RUKOMETNI VIKEND

Rukometaši Karlovca s lakoćom u trećem kolu 1. lige Jug svladali riječku Kozalu, djevojke blijede, Dubovac Gaza opet slavila

Rukometaši Karlovca s lakoćom u trećem kolu 1. lige Jug svladali riječku Kozalu, djevojke blijede, Dubovac Gaza opet slavila

Rukometaši Karlovca i nakon trećeg kola Prve lige Jug na vrhu su ljestvice, još nisu izgubili niti bod, a u tome im društvo prati jedino, pomalo iznenađujuće, ekipa Rovinja.

U prvom domaćem susretu nakon slavlja u Splitu i Buzetu, Karlovčani su imali lakši trening protiv riječke Kozale, koju su svladali s čak 40:18. O utakmici je zaista teško reći bilo što više, a u sljedećem kolu naše rukometaše očekuje možda ne igrački najteže, ali što se atmosfere tiče svakako najvruće gostovanje kod Hrvatskog dragovoljca u Dugom Ratu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv Kozale su igrali: Kajba (10 obrana), Loparac (9 obrana), Horvat, Balen 3, Capan, Janjanin, Poljak 1, Crnković 2, Domagoj Smojver 5, Šalković 2, Hrvojević 2, Mrljak 3, Rukavina 3, J. Stipetić 4, D. Stipetić 4 i Dominik Smojver 11.

Rukometašice ŠR Karlovca, nažalost, nisu tako uspješne. U četvrtom kolu Druge lige Zapad doživjele su treći uzastopni poraz, ovaj je možda i najbolniji i najneočekivaniji, jer je ekipa Murvice svakako jedna od onih protiv kojih bi Karlovčanke, pogotovo na svom parketu, morale računati na bodove. No, odigrale su vrlo blijedo i izgubile 31:33, a pohvale zaslužuje jedino vratarka Keča s vrlo dobrom brojkom od 16 obrana. U sljedećem kolu karlovačke rukometašice gostuju kod Lokomotive 2, gdje teško da mogu računati na bodove.

U muškoj Drugoj ligi Zapad s odličnim igrama nastavljaju rukometaši Dubovac Gaze koji su sa 28:25 slavili na gostovanju u Senju. "Zeleno-žuti" su na vrhu ljestvice, a u sljedećem kolu čeka ih veliki derbi na gostovanju protiv Gospića koji također još nije izgubio niti jedan bod. 

Ostala dva predstavnika naše županije ubilježila su uvjerljive poraze na gostovanjima - Karlovac II poražen je kod Buja 29:21, a Ogulin kod druge ekipe riječkog Zameta 37:28. U sljedećem kolu Karlovac II dočekuje riječki Trsat, a Ogulin će ugostiti Buje.

Izdvojeno


Reci što misliš!