SPORT

SUPERLIGA

Karlovačke odbojkašice nakon velike borbe poražene od vrlo dobrih Splićanki - bile su blizu boda, ali...

Karlovačke odbojkašice nakon velike borbe poražene od vrlo dobrih Splićanki - bile su blizu boda, ali...

Odbojkašice Karlovca u drugom kolu Superlige doživjele su prvi ovosezonski poraz. Mogle su možda barem do utješnog boda, no u konačnici gošće iz Splita bile su konkretnije, raspoloženije i bolje su odigrale ovaj susret i zasluženo slave sa 3:1. 

Dobro su počele Karlovčanke i neizvjestan prvi set uz dobru potporu s tribina dobile sa 25:23. Nakon toga, ipak, Splićanke su preuzele konce igre u svoje ruke i u drugom i trećem setu unatoč trudu karlovačkih odbojkašica relativno lako došle do prednosti od 2:1 u setovima - u drugom setu bilo je 25:20, a u trećem uvjerljivih 25:16. Nisu se predale naše djevojke i na tome im treba odati priznanje - četvrti set otvorile su bolje, imale u početku i lijepu prednost u nekoliko navrata (13:8, 14:10) no korak po korak gošće su ponovno preuzimale inicijativu i na kraju potpuno preokrenule rezultat. Kod 24:20 činilo se da je susret riješen, ali nisu se predavale Karlovčanke, došle su do 24:23 i zaprijetile novim preokretom, ali četvrtu meč loptu Splićanke su ipak iskoristile i došle do sva tri boda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sljedeće kolo na rasporedu je već u srijedu, a odbojkašice Karlovca gostuju u Osijeku. Četvrto kolo igra se narednog vikenda, no Karlovčanke će svoj susret odigrati u ponedjeljak 31. listopada kada na svom parketu dočekuju Rijeku.

Izdvojeno


Reci što misliš!