SPORT

VELIKA POBJEDA

Superliga: Fantastične Karlovčanke s glatkih 3:0 slavile u Osijeku i na izvanrednom su trećem mjestu ljestvice!

Superliga: Fantastične Karlovčanke s glatkih 3:0 slavile u Osijeku i na izvanrednom su trećem mjestu ljestvice!

Nije dugo trebalo čekati da nas karlovačke odbojkašice opet razvesele! Nakon pomalo rezerviranog i nešto slabijeg izdanja protiv Splita od onoga na što smo od njih navikli, u trećem kolu Superlige zaigrale su izvanredno u Osijeku i praktički "pomele" domaće igračice i slavile s glatkih 3:0. 

Velika borba vodila se u prvom setu, kada je Karlovčankama (sudeći po daljnjem tijeku susreta) još trebalo malo aklimatizacije, no i u njemu su naše djevojke bile uspješnije i slavile sa 27:25. Nakon toga kao da su ubacile u višu brzinu, Osječanke su bile praktički nemoćne u preostala dva seta i karlovačke su odbojkašice sa 25:13 i 25:16 projurile do maksimalne pobjede i tri velika boda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izuzetno bitna, jer Superliga je ove sezone vjerojatno i jača nego prošle i nakon malog kiksa sa Splitom mogao je nekakav niz lošijih rezultata unijeti nemir u karlovačke redove - ovo slavlje zasigurno će, pak, podignuti samopouzdanje i motiviranost.

Trebat će im to itekako već u sljedećem susretu kada u Karlovcu dočekuju vrlo dobru Rijeku. Susret se igra u ponedjeljak u 20 sati u ŠSD Mladost, a bit će to i prvi puta da će Karlovčanke biti uživo u televizijskom prijenosu na Sportskoj televiziji.

Izdvojeno


Reci što misliš!