SPORT

BRILJIRAJU!

Superliga: Karlovačke odbojkašice još jednom zablistale i u Zagrebu s glatkih 3:0 svladale dosad neugodni Dinamo

Superliga: Karlovačke odbojkašice još jednom zablistale i u Zagrebu s glatkih 3:0 svladale dosad neugodni Dinamo

Karlovačke odbojkašice u petom kolu Superlige ostvarile su četvrtu ovosezonsku pobjedu i, moglo bi se reći, riješile se i posljednjeg "balasta", donosno ekipe Dinama koja je dosad bila jedini bauk Karlovčankama, dakako ne računajući zagrebačku Mladost i Marina Kaštela koje su ipak daleko najbolje hrvatske ekipe. No, ako su nam nešto malo prošle godine naše djevojke ostale dužnice to su bili ogledi protiv Dinama u kojima su "pale bez borbe". 

No, za sve postoji rješenje i Karlovčanke su danas oduševile svoje simpatizere igrom i pobjedom u Zagrebu s glatkih 3:0 u setovima. Pritom, Zagrepčanke su samo u drugom setu ozbiljno priprijetile, dok su prvi i treći naše odbojkašice dobile vrlo uvjerljivo - bilo je 25:17, 26:24 i 25:18.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovačke odbojkašice trenutačno su na vrlo dobrom četvrtom mjestu ljestvice, a u sljedećem kolu kod kuće igraju s ekipom Ribole iz Kaštela, i to uz izravan televizijski prijenos na Sportskoj televiziji. 

Moramo spomenuti da briljiraju i igračice Karlovca II koje igraju 1.B ligu i nakon pet kola su neporažene i druge na ljestvici! U ovom kolu svladale su na gostovanju ekipu Gorice sa 3:1 u setovima - u sljedećem kolu čeka ih veliki derbi protiv prvoplasirane Velike Gorice.

Izdvojeno


Reci što misliš!