SPORT

KOMPLET ODLIČJA

Karlovačkim mačevaocima po jedno prvo, drugo i treće mjesto na otvaranju mješovite Lige "Mali floret"

Karlovačkim mačevaocima po jedno prvo, drugo i treće mjesto na otvaranju mješovite Lige

Ovog vikenda najmlađi članovi Mačevalačkog kluba Karlovac nastupili su na 1. kolu lige "Mali floret", mješovito muško - ženskog natjecanja za disciplinu floret u kategorijama do 11, 14 i 17 godina (kadeti), koje se održavalo u Zagrebu. Članovi karlovačkog kluba na ovom natjecanju opet su pokazali da su jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj te osvojili po jedno prvo, drugo i treće mjesto.

Najuspješniji je bio Jakov Božić, koji je osvojio 1. mjesto u kategoriji do 14 godina, sa ostvarenih ukupno 9 pobjeda i bez poraza, u konkurenciji od 27 boraca. U istoj kategoriji Iva Kirinčić je na kraju zauzela 6. mjesto, s omjerom 5-1, izgubivši borbu za ulazak u polufinale rezultatom 15-13.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobar nastup imao je i Mislav Ostarčević u kategoriji do 11 godina starosti, osvojivši na kraju 2. mjesto u konkurenciji od također 27 boraca, sa omjerom od 8 pobjeda i jednim porazom (10-7 u finalu turnira).

U kategoriji do 17 godina (kadeti) najuspješniji je bio Luka Bublić, osvojivši na kraju 3. mjesto u konkurenciji od 16 boraca, sa omjerom od 7 pobjeda i porazom u polufinalu rezultatom 15-11. Liga se sastoji od ukupno 6 kola, nakon kojih će biti proglašeni pobjednici u svakoj kategoriji.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!