SPORT

PO NOVU POBJEDU

Karlovačke odbojkašice u subotu u 20 sati dočekuju Puljanke, priželjkuju nova tri boda s kojima bi ostale u vrhu Superlige

Karlovačke odbojkašice u subotu u 20 sati dočekuju Puljanke, priželjkuju nova tri boda s kojima bi ostale u vrhu Superlige

Vrijeme je za nova odbojkaška uzbuđenja na parketu Školske sportske dvorane Mladost! U subotu, s početkom u 20 sati, odbojkašice karlovačkog Kelteksa u 8. kolu Superlige dočekuju ekipu Velog Vrha iz Pule, stare rivalke s kojima su uvijek igrale teške i neizvjesne utakmice. 

U ovom trenutku pogled na ljestvicu na prvi pogled nudi drugačiju priču - Karlovčanke su najugodnije iznenađenje sezone i drže sjajno četvrto mjesto, dok su Puljanke pretposljednje. No, to je samo prvi dojam:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U ovoj ligi nema slabih suparnika, baš je Veli Vrh to dokazao prošli tjedan kada je s tijesnih 3:2 izgubio od Marine Kaštela, naše ponajbolje ekipe. Zato će nam trebati puno koncentracije, želje i agresivnosti da ostvarimo ono što želimo u subotu, najavljuje trener Kelteksa Goran Zec.

Slično poručuju igračice Jelena Grgić i Ella Badanjak, obje svjesne da su kao domaćin u svojevrsnoj ulozi favorita, ali i da se sve to mijenja ako nisu "prave". No, motivacija bi trebala biti na najvišoj razini, obećavaju djevojke.

Rekli smo već da su Karlovčanke najugodnije iznenađenje Superlige, ali i najgledanija ekipa. No, zaslužuju i još veću potporu s tribina - zato rezervirajte subotu u 20 sati za odbojku i, vjerujemo, novu pobjedu naših djevojaka!

Izdvojeno


Reci što misliš!