SPORT

MIRNO NA ODMOR

Nogometaši Karlovca 1919 kolo prije kraja jesenski prvaci - titulu potvrdili s glatkih 5:0 protiv Bistre

Nogometaši Karlovca 1919 kolo prije kraja jesenski prvaci - titulu potvrdili s glatkih 5:0 protiv Bistre

Kolo prije kraja prvog dijela sezone nogometaši Karlovca 1919 potvrdili su naslov jesenskog prvaka 3. NL Centar. Pomogao im je u tome ranoposlijepodnevni susret Lučkog i Maksimira u kojem su gosti slavili sa 3:1 pa je postalo jasno da će "plavo-bijeli" već danas moći osigurati vrh ljestvice tijekom zimskog odmora domaćom pobjedom protiv Bistre.

I u tome nisu imali nimalo problema - glatkih 5:0 za Karlovčane, koji su tako prije posljednjeg jesenskog kola pobjegli Lučkom na nedostižna četiri boda prednosti. U prvom dijelu bilo je 2:0 golovima Medynskog i Kristaja, u nastavku je na 3:0 povisio Matyazh, a onda s dva pogotka, prvo iz jedanaesterca, a potom i iz igre, priču zaključio Trešnjić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakako, priči za ovu jesen tu nije kraj, svakako bi bilo lijepo zadržati ova četiri boda prednosti, a možda ih i povećati. Za to u posljednjem kolu treba svladati Ravnice u gostima, dok Lučko čeka dosta teško gostovanje u Samoboru pa bi u idealnom raspletu prednost nakon prvog dijela sezone mogla biti i veća. No, prvenstveno treba gledati sebe i za početak okončati polusezonu s nova tri boda.

Izdvojeno


Reci što misliš!