SPORT

POVRATAK POBJEDAMA

Rukometaši Karlovca rutinskom pobjedom nad pulskom Arenom (29:19) zadržali prvo mjesto u Prvoj ligi Jug

Rukometaši Karlovca rutinskom pobjedom nad pulskom Arenom (29:19) zadržali prvo mjesto u Prvoj ligi Jug

Nakon što su proteklog tjedna u Zadru prekinuli niz od sedam uzastopnih pobjeda, rukometaši Karlovca brzinski su se vratili pobjedama te u 9. kolu Prve lige Jug večeras na svom parketu u ŠSD Mladost lako svladali pulsku Arenu sa 29:19.

Otpor gostiju trebalo je večeras slomiti dva puta, no ipak nije ostao dojam da je bilo većih problema u tome. Karlovački rukometaši otvorili su susret sa 3:0, ubrzo je bilo 5:1 pa 7:2, no to ipak nije bio i kraj, jer gosti su se uspjeli pribrati pa i doći na samo jedan pogodak zaostatka. Krajem prvog dijela uslijedila je nova serija Karlovčana - od 10:9 došli su na 16:9 što je bio i rezultat prvog poluvremena. Karlovačka serija narasla je i na osam uzastopnih pogodaka početkom drugog dijela i tada je već bilo jasno da povratka za Puljane nema. Igrač utakmice bio je vratar Kajba sa 16 obrana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovac je tako ostao usamljen na vrhu ljestvice Prve lige Jug, a i ukupna situacija bit će još ugodnija nego prije ovog kola. Naime, do ovog kola dva boda zaostatka za Karlovčanima imali su Rovinj, Buzet i Zadar. Zadrani su poraženi u Rijeci, a večeras igraju i Rovinj-Buzet pa će ili samo jedna ekipa ostati nadomak naših rukometaša, ili će možda u slučaju remija u Rovinju prednost i narasti na tri boda.

Do kraja polusezone ostala su još dva kola - u sljedećem karlovačke rukometaše čeka potencijalno neugodno gostovanje kod labinskog Rudara, a onda u posljednjem kolu prije zimske stanke derbi na domaćem parketu protiv Rovinja.

Izdvojeno


Reci što misliš!