SPORT

OKTANSKI SPEKTAKL

Svjetska automobilistička federacija potvrdila - World Rally Championship vraća se u Hrvatsku od 20. do 23. travnja!

Svjetska automobilistička federacija potvrdila - World Rally Championship vraća se u Hrvatsku od 20. do 23. travnja!

Naznake pa i ozbiljna uvjeravanja o ovome već smo i ranije dobili, a sada je i službeno - ljubitelji automobilizma opet će uživati u pravom svjetskom spektaklu, jer Svjetska automobilistička federacija objavila je kalendar World Rally Championshipa i potvrdila da se oktanski spektakl i sljedeće godine vraća u Hrvatsku!

Istovremeno su organizatori najavili da neće biti prevelikih promjena u stazama pa je gotovo sto posto sigurno da će najbolji relijaši svijeta opet doći i na karlovačko područje. Termin hrvatske postaje nove sezone WRC-a je od 20. do 23 travnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatska je očito zaista oduševila čelnike Svjetske automobilističke federacije, jer u kalendaru je inače bilo dosta promjena - otpali su reliji u Novom Zelandu i Belgiji, a nisu prihvaćene prijave iz Argentine, Sjeverne Irske i Australije.

Nije prihvaćena ni prijava iz Njemačke, ali Nijemci će imati priliku uživati u WRC-u u okviru nove "srednjoeuropske" postaje koja će se u tri dana voziti u Austriji, Češkoj i Njemačkoj. S druge strane, vraćaju se reliji u Meksiku i Čileu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!