SPORT

SUPERLIGA I KUP

Odbojkašice Kelteksa pred dva ogleda protiv Vukovarki - u subotu gostuju u prvenstvu, u srijedu kod kuće igraju kup

Odbojkašice Kelteksa pred dva ogleda protiv Vukovarki - u subotu gostuju u prvenstvu, u srijedu kod kuće igraju kup

Odbojkašice karlovačkog Kelteksa u razmaku od samo četiri dana očekuju dva ogleda protiv Enne Vukovar, iskusne i kvalitetne ekipe s dugom tradicijom prvoligaške odbojke (imale su Vukovarke prvoligaški status još u Jugoslaviji), no protiv ekipe s kojom se u ovom trenutku svakako - može igrati.

Na trenutačnoj ljestvici Superlige Karlovčanke su na fantastičnom trećem mjestu s omjerom 6-2, a Vukovarke su šeste s omjerom 4-4, no to nipošto ne znači da će naše djevojke biti u ulozi favorita u ova dva meča, ali itekako znači da budu li na visokoj razini mogu do pozitivnih rezultata u oba susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi je onaj prvenstveni u okviru 9. kola Superlige, a koji je na rasporedu u subotu u 19 sati u Vukovaru. Domaće su na svom parketu svakako u ulozi barem malog favorita, no glavna prednost Kelteksa mogla bi biti stabilnost koju dosad iskazuju ove sezone, dok su Vukovarke igrale po sistemu toplo-hladno. 

Četiri dana kasnije, u srijedu, ali sada u Karlovcu, ove dvije ekipe sastat će se u četvrtfinalu Hrvatskog kupa "Snježana Ušić". Utakmica se igra u ŠSD Mladost s početkom u 20 sati, a kako se igra samo jedna utakmica, zaista je to i velika prilika da naše odbojkašice po prvi puta u povijesti kluba izbore polufinale Hrvatskog kupa, što bi bio još jedan izuzetan rezultat.

Izdvojeno


Reci što misliš!