SPORT

BRAVO DJEVOJKE!

Povijesni uspjeh naših sportskih junakinja! Odbojkašice Kelteksa u polufinalu Hrvatskog kupa "Snježana Ušić"

Povijesni uspjeh naših sportskih junakinja! Odbojkašice Kelteksa u polufinalu Hrvatskog kupa

U subotu Karlovčanke dočekuju splitska Brda u posljednjem domaćem susretu prije zimske stanke.

Karlovačke odbojkašice polufinalistice su Hrvatskog kupa "Snježana Ušić". Po drugi puta u četiri dana svladale su uvijek jaku i neugodnu ekipu Enna Vukovara i izborile plasman među četiri najbolje ekipe u kup natjecanju, što je zaista povijesni uspjeh, a vjerujemo i ne najveći koji ćemo doživjeti od ove sjajne generacije odbojkašice predvođene trenerom Goranom Zecom. 

Karlovčanke su pritom bile izuzetno uvjerljive u prvom i trećem setu (25:13 i 25:15), tek u drugom bilo je problema - vodile su Vukovarke i s velikih 19:14, no u odličnoj završnici odbojkašice Kelteksa ipak su preokrenule i taj set i sa 25:23 došle do vodstva 2:0 i, očito, potpuno slomile otpor gošći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Polufinale kupa na rasporedu je u veljači, a osim Karlovčanki izborile su ga zasad Ribola Kaštela i zagrebački Dinamo - obje ekipe naše su odbojkašice ove sezone već svladale pa u slučaju malo sreće pri ždrijebu mogli bismo biti u otvorenoj borbi za još veći, gotovo senzacionalan uspjeh i plasman u finale Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježana Ušić". Preostali četvrtfinalni par čine Rijeka i zagrebačka Mladost, a "mladostašice" su ogromni favorit. 

Termin u tjednu utjecao je danas i na nešto manju posjetu, no sve to može se ispraviti već u subotu, a djevojke su to itekako zaslužile. Naime, u subotu Karlovčanke u posljednjem domaćem susretu prije zimske stanke i čak tri uzastopna gostovanja, dočekuju splitska Brda. Rezervirajte vrijeme za ovu utakmicu i dođite pružiti podršku karlovačkim odbojkašicama!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!