SPORT

AJMO DJEVOJKE!

Kreće drugi dio Superlige: Karlovačke odbojkašice u subotu u 18 sati gostuju u Zaprešiću kod ekipe Neba

Kreće drugi dio Superlige: Karlovačke odbojkašice u subotu u 18 sati gostuju u Zaprešiću kod ekipe Neba

Kada su ekipni sportovi u pitanju, sportsku 2023. godinu otvaraju one koje i očekujemo s najvećim nestrpljenjem - karlovačke odbojkašice!

Nakon polusezone iz snova Karlovčanke su na nevjerojatnoj drugoj poziciji Superlige, samo iza zagrebačke Mladosti, plasirale su se i u polufinale Hrvatskog kupa "Snježana Ušić" i ne samo da su najugodnije i veliko iznenađenje jesenske polusezone, već i prava senzacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove subote, s početkom u 18 sati, drugi dio natjecanja naše djevojke otvaraju gostovanjem u Zaprešiću kod Neba. Na prvi pogled, trebale bi biti apsolutni favorit, jer one su druge, a Zaprešićanke su na pretposljednjoj poziciji, no liga je vrlo izjednačena, a domaće su se pojačale u zimskoj stanci i bit će to zasigurno vrlo teška utakmica. Uostalom, i u Karlovcu je Nebo pokazalo vrlo dobru igru unatoč porazu 3:0 - drugi i treći set završili su s tijesnih 25:23. 

Odbojkašice Kelteksa imale su tijekom zimskih priprema dosta problema s virozama, no u Zaprešiću bi trebale nastupiti uglavnom kompletne - upitna je samo Jelena Grgić zbog bolesti.

Izdvojeno


Reci što misliš!