SPORT

ODBOJKA

Superliga: Karlovačke odbojkašice večeras na teškom ispitu u Splitu, pokušat će uzvratiti za poraz u Karlovcu

Superliga: Karlovačke odbojkašice večeras na teškom ispitu u Splitu, pokušat će uzvratiti za poraz u Karlovcu

Karlovačke odbojkašice u utakmici 13. kola Superlige večeras u 19 sati gostuju u Splitu, gdje će pokušati uzvratiti domaćinu za poraz doživljen u Karlovcu u prvom dijelu prvenstva, ali i popraviti dojam iz Zaprešića gdje su proteklog vikenda unatoč očekivanjima navijača osvojile tek jedan bod.

Bit će to vrlo težak zadatak, jer Splićanke su vrlo uigrana mlada ekipa (čiju glavninu čine igračice koje su aktualne juniorske prvakinje države), što su uostalom pokazale i u Karlovcu, ali niti slučajno nisu neranjive, jer nakon sjajnog otvaranja sezone s omjerom 5-1 (uz samo jedan tijesan poraz od Marine Kaštela u prvom kolu) u narednih pet susreta izgubile su četiri puta, a dobile su, opet s tijesnih 3:2, samo posljednjeplasirane gradske suparnice iz OK Brda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, u ovoj utakmici su u ulozi favorita, ali Kelteks ne odlazi na ovo gostovanje bez nade, pogotovo nakon što je i ekipa nakon dosta problema s virozama tijekom pripremnog razdoblja imala malo više vremena za uigravanje. Dakako, bilo bi lijepo i vratiti se brzo na pobjedničke staze nakon prošlotjednog poraza, koji je dijelom stigao zbog nešto slabijeg izdanja Karlovčanki, ali dobrim dijelom i zbog izuzetno lošeg suđenja. Možda baš to bude i motivacija, jer oštetio ih je upravo - splitski sudac.

Izdvojeno


Reci što misliš!