SPORT

DOBRA PROVJERA

Rukometaši premijerligaša KTC-a pobjednici jubilarnog 30. Pržinog Memorijala, Karlovčani drugi nakon solidne igre

Rukometaši premijerligaša KTC-a pobjednici jubilarnog 30. Pržinog Memorijala, Karlovčani drugi nakon solidne igre

Rukometaši premijerligaša KTC iz Križevaca pobjednici su jubilarnog 30. Memorijalnog rukometnog turnira "Nebojša Parežanin - Pržo", koji se igra u spomen na nekadašnjeg karlovačkog rukometaša i hrvatskog branitelja, poginulog 15. siječnja 1992. na Turnju. 

U finalnom susretu Križevčani su sa 22:19 svladali rukometaše Karlovca, koji su na ovom turniru imali vrlo dobru provjeru za nastavak sezone u kojem je jedini cilj zadržati prvu poziciju na ljestvici i brzinski se vratiti u Premijer ligu. U utakmici za 3. mjesto rukometaši slovenskog 1.B-ligaša Črnomlja bili su bolji od lokalnog drugoligaša i uspješnog organizatora turnira, RK Dubovac Gaze sa 32:28.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ranije ujutro u polufinalnim ogledima Karlovčani i Križevčani prilično su lako svladali svoje suparnike - Karlovac je sa 35:27 bio bolji od Črnomlja, a KTC sa 29:20 od Dubovac Gaze.

Odigran je i revijalni susret veterana Dubovca i Gaze, u kojem su uigraniji Dubovčaki bili bolji sa 11:7, no rezultat je bio u drugom planu i bilo je lijepo opet vidjeti na parketu nekadašnje gradske rukometaše.

Pobjedničkoj ekipi pripale su i dvije pojedinačne nagrade - Luka Prezelj je najbolji vratar, a Robert Marković najbolje lijevo krilo turnira, što je posebna nagrada na ovom turniru, budući je riječ o poziciji na kojoj je igrao Pržo. Najbolji strijelac je (sa 16 pogodaka) Urh Emeršič iz Črnomlja, a Slovencima je pripala i nagrada za fair play.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!