SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Atletika: Karlovački juniori bez medalje na državnom prvenstvu, Andrej Belčić vrlo dobar na međunarodnom mitingu

Atletika: Karlovački juniori bez medalje na državnom prvenstvu, Andrej Belčić vrlo dobar na međunarodnom mitingu

Nakon vrlo dobrih nastupa na mlađeseniorskom i mlađejuniorskom prvenstvu države u dvorani, karlovački atletičari i atletičarke praznih se ruku vraćaju s prvenstva Hrvatske u juniorskoj konkurenciji - donekle i očekivano, jer je to generacija u kojoj trenutačno postoji svojevrsna praznina u klubu: kadeti i mlađi juniori još nisu posve stasali. 

U takvim okolnostima najbolji rezultat postigao je Matko Belčić, prvak Hrvatske na 1500 metara u mlađejuniorskoj konkurenciji od prije tjedan dana - u juniorskoj konkurenciji odlučio se na utrku na 3000 metara i zauzeo vrlo dobro četvrto mjesto. Plasmane u prvih 10 ostvarili su još Franjo Špišić, koji je bio osmi na 60 metara te Irina Vidiček-Ljubojević, deseta na 400 metara. Sedma je bila ženska štafeta 4x400 metara za koju su trčale Paula Bajt, Irina Vidiček-Ljubojević, Ida Nikolić i Nera Malović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije prvenstva održan je i mali međunarodni miting u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji na kojem je vrlo dobar rezultat na 200 metara u seniorskoj konkurenciji ostvario Andrej Belčić. On je zauzeo četvrto mjesto, no drugo od hrvatskih atletičara, budući je od njega brži bio samo Zagrepčanin Žinić, dok su prva dva mjesta zauzeli Poljak Taradaj i Slovenac Velkavrh.

Izdvojeno


Reci što misliš!