SPORT

I DALJE SJAJNE

Odbojkašice Kelteksa u 14. kolu Superlige nakon velike borbe svladale Osijek sa 3:0 - svaki je set bio dramatičan!

Odbojkašice Kelteksa u 14. kolu Superlige nakon velike borbe svladale Osijek sa 3:0 - svaki je set bio dramatičan!

U srijedu naše djevojke očekuje susret polufinala Hrvatskog kupa protiv zagrebačke Mladosti.

Nova pobjeda karlovačkih odbojkašica, nova uzbuđenja i neizvjesnost na parketu! Ne, doduše, barem što se tiče ukupnog skora kao u prva dva kola nastavka Superlige, kada su u Zaprešiću i Splitu igrale po pet setova, no drame nije nedostajalo ni danas na parketu ŠSD Mladost protiv vrlo dobrih Osječanki.

Slavile su Karlovčanke na kraju sa 3:0 u setovima, ali nipošto nije bilo lako. Najbolje to pokazuje rezultat po setovima - 25:23, 25:23, 26:24!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sva tri seta jedna ili dvije lopte mogle su u potpunosti okrenuti susret na drugu stranu pa odbojkašice Kelteksa zaslužuju i dodatnu pohvalu za hladnokrvnost u ključnim momentima utakmice, uz, dakako, već poslovičnu i neporecivu borbenost i motiviranost. Najneugodnije po domaće bilo je u drugom setu, kada su Osječanke bile u dobrom ritmu, vodile su i sa šest poena razlike i pomalo se već činilo da je 1:1 u setovima neizbježno. No, sjajno su zaigrale Karlovčanke u završnici, od 14:20 stigle do 20:21, a onda i preokrenule sve u svoju korist te s četiri uzastopna poena od 21:23 došle do 2:0 u setovima. U trećem setu umalo su uzvratile na sličan način Osječanke, ali i tu su domaće bile spretnije i još jedno veliko slavlje moglo je početi.

Nakon 14 kola Superlige karlovački Kelteks je i dalje na izvanrednom drugom mjestu ljestvice, ostat će tu i neovisno o ostalim rezultatima, jer Kaštelanke su u zaostalom susretu u srijedu poražene od Splita te opet malo zaostale. 

U sljedećem kolu odbojkašice Kelteksta gostuju kod Rijeke, no već u srijedu očekuje ih svojevrsna kruna sezone - polufinale Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježana Ušić". Nažalost, dobile su najgoru moguću opciju - gostovanje kod zagrebačke Mladosti, no vjerujemo da će rasterećene i mirne, Karlovčanke pokazati da su zasluženo ostvarile i taj uspjeh.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!