SPORT

VIRTUALNE RUPE

Božidar Brajković i Damir Karin pobjednici prve Zimske golf lige u Karlovcu uz 25. obljetnicu Golf kluba

Božidar Brajković i Damir Karin pobjednici prve Zimske golf lige u Karlovcu uz 25. obljetnicu Golf kluba

Završila je zimska liga u golfu na simulatoru, prva ovakve vrste u Hrvatskoj u organizaciji Golf Kluba Karlovac. U napetoj završnici na četvrtom terenu Zimske Lige, Laughlin Ranch Golf Klubu u USA zadnji udarci su odlučivali o pobjednicima u dvije kategorije. U Stroke Playu (bodovanju po broju udaraca), inače sistemu bodovanja za pro turnire, u posljednji su krug izjednačeni ušli Božidar Brajković i Nenad Panić, a u završnici je uspješniji bio Brajković te osvojio prvo mjesto ispred Panića i trećeplasiranog Želimira Feitla.

U StableFord playu (svaka rupa donosi određeni broj bodova), sistemu bodovanja za amaterske turnire, borbu za prvo mjesto vodili su Damir Karin i Josip Blašković - odlučivala je doslovno posljednja rupa, a uspješniji je bio Karin te tako pobijedio u ukupnom poretku - Blašković je drugi, a Josip Bišćan treći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznanja su dobili i najstariji igrač Tomislav Pavletić te najmlađi Ron Karin. Bio je ovo prvi od mnogo događaja koji su nam naši golferi spremili povodom 25 godina golfa u Karlovcu i odlična uvertira i pripreme za početak Hrvatske Lige koja započinje 25. i 26. ožujka na terenu u Savudriji.

Izdvojeno


Reci što misliš!