SPORT

DOBAR NASTUP

Nogometaši Karlovca 1919 boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv BH drugoligaša Krupe osvojili 5. mjesto na Medulin Cupu

Nogometaši Karlovca 1919 boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv BH drugoligaša Krupe osvojili 5. mjesto na Medulin Cupu

Zadovoljni i, vjerujemo, dodatno motivirani da na proljeće ostvare jedini cilj - plasman u viši rang natjecanja, vraćaju se nogometaši Karlovca 1919 s Medulin Cupa. 

Danas su u ogledu za peto mjesto nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladali bosansko-hercegovačkog drugoligaša (1. liga Republike Srpske) Krupu sa 4:3. U regularnom dijelu bilo je 1:1, poveli su Krupljani, a u 80. minuti izjednačenje osigurao Kurečki. U izvođenju jedanaesteraca junak je bio karlovački vratar Dalipagić s dvije obrane. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Četiri utakmice u Medulinu pokazale su da su Karlovčani u dobroj formi. Možda je slabiji bio samo prvi susret protiv prijedorskog Rudara, također BH drugoligaša, u kojem su "plavo-bijeli" ubilježili poraz 1:0. Nakon toga pobjeda 3:1 protiv srpskog trećeligaša Prve Iskre, solidnih 0:0 protiv crnogorskog prvoligaša Rudara iz Pljevlje i na kraju remi i penal-pobjeda protiv Krupe.

Karlovački ljubitelji nogometa momčad u kojoj ima i zanimljivih prinova, moći će prvi puta vidjeti ove subote u 14:30 sati, kada u novom prijateljskom ogledu, na Čavlekovom stadionu Karlovac 1919 dočekuje Rudeš.

Izdvojeno


Reci što misliš!