SPORT

PRESUDNI BODOVI?

Izuzetno vrijedna pobjeda karlovačkih rukometašica u drugoligaškom derbiju začelja: Karlovac - Sloga 34:27

Izuzetno vrijedna pobjeda karlovačkih rukometašica u drugoligaškom derbiju začelja: Karlovac - Sloga 34:27

Nakon što su jesenski dio sezone odigrale znatno ispod očekivanja svojih navijača, ali i svih u samom klubu, karlovačke rukometašice voljom ždrijeba i uzevši u obzir rasplet polusezone, već su na samom startu nastavka natjecanja u Drugoj ligi Zapad imale na rasporedu vjerojatno najvažniju utakmicu sezone.

Naime, ugostile su ekipu Sloge iz Svete Nedjelje, trenutačno pretposljednju na ljestvici, ali samo dva boda iza Karlovčanki. Naše su djevojke na samom startu prvenstva ovu ekipu svladale u gostima pa je pobjeda u ovom susretu značila da će steći zaista osjetnu prednost i u neku ruku već sada napraviti najveći dio posla u borbi za drugoligaški ostanak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Počelo je dobro - 3:1 za domaće, no ubrzo je na semaforu 4:7. Ništa nije polazilo za rukom igračicama Karlovca, srećom brzo su se sabrale i vratile se u egal. No, sve do poluvremena i početkom drugog igra se gol za gol, ali na način da gošće vode, a Karlovčanke izjednačuju. Prvo odvajanje domaće rukometašice ipak uspjevaju ostvariti u 43. minuti kada sa 24:23 odlaze na 26:23. Malo kasnije je i 28:24 i tu je otpor gošći nestao - na kraju uvjerljivih 34:27 i vrlo vrijedna dva boda.

Izdvojeno


Reci što misliš!