SPORT

SPORTSKE JUNAKINJE

Karlovačke odbojkašice ne prestaju oduševljavati - u 15. kolu Superlige slavile u Rijeci sa 3:1, sada slijedi veliki derbi!

Karlovačke odbojkašice ne prestaju oduševljavati - u 15. kolu Superlige slavile u Rijeci sa 3:1, sada slijedi veliki derbi!

Još jedna velika pobjeda karlovačkih odbojkašica! U 15. kolu Superlige na teškom gostovanju u Rijeci svladale su domaće odbojkašice sa 3:1 i još jednom oduševile svoje sve mnogobrojnije navijače i simpatizere. 

Najneizvjesniji je bio prvi set, koji su Karlovčanke dobile sa 25:22, a potom su uslijedila dva relativno mirna seta - drugi su vrlo lako dobile Riječanke sa 25:14, no u trećem su naše djevojke uzvratile sa 25:19. U četvrtom setu vodila se velika borba do rezultata 17:16 za Kelteks, kada naše odbojkašice zaredom osvajaju pet poena i dolaze do velikih 22:16. Ipak, nisu se domaće predavale i sa 23:19 dolaze na 23:21. Nakon time outa Karlovčanke izlaze ipak sabranije i mirnije i sa 25:22 dolaze do još jedne zaista velike pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon 15 kola Superlige, Kelteks je i dalje na sjajnom drugom mjestu, a u sljedećem kolu očekuje ih veliki derbi, može se reći i cijelog prvenstva, protiv trećeplasiranog Dinama. Zagrepčanke su se izuzetno pojačale i vjerojatno su najjača domaća ekipa uz Mladost, no nema sumnje da će karlovačke odbojkašice željeti na svom parketu pokazati da se ne boje - nikoga. Dakako, uvjereni smo, i uz veliku pomoć s tribina!

Izdvojeno


Reci što misliš!