SPORT

DVA ZLATA

Sjajan dan u Osijeku! Strijelci karlovačkog Policajca ekipno, a Matija Cindrić pojedinačno prvaci države u streljaštvu!

Sjajan dan u Osijeku! Strijelci karlovačkog Policajca ekipno, a Matija Cindrić pojedinačno prvaci države u streljaštvu!

Odlične vijesti stižu iz Osijeka, preciznije iz prigradskog naselja Tenja, gdje je danas održano posljednje kolo 1. Walther Hrvatske lige u streljaštvu, kao i pojedinačno prvenstvo Hrvatske, a u obje konkurencije u disciplini zračnog pištolja zlato odlazi u Karlovac!

Strijelci karlovačkog Policajca i prije su posljednjeg kola bili u izvrsnoj poziciji, a odličnim nastupom to su i potvrdili - osvojili su prvo mjesto u posljednjem kolu sa 1685 "upucanih" krugova (Vlado Cindrić 567, Matija Cindrić 563, Slavko Matanić 555) i tako uvjerljivo osvojili i naslov ekipnih prvaka države, na koji su čekali dugih 14 godina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije tu bio kraj dobrim vijestima, jer u finale pojedinačnog prvenstva ušli su Vlado Cindrić sa trećeg i Matija Cindrić sa šestog mjesta (Matanić je također bio vrlo dobar 15. u konkurenciji 70 strijelaca). Što se tiče karlovačkih strijelaca u finalu se sreća i koncentracija malo okrenula. Vlado Cindrić s trećeg je mjesta pao na peto, no Matija je zato izborio završni duel sa Sašom Kraljem iz čakovečkog Alzasa za zlato i pobjedom 16:10 došao do titule pojedinačnog prvaka države.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!