SPORT

POVJERENJE

Treću godinu za redom Karlovcu dodijeljeno domaćinstvo prvenstva Hrvatske u atletici - bit će još atletskih uzbuđenja

Treću godinu za redom Karlovcu dodijeljeno domaćinstvo prvenstva Hrvatske u atletici - bit će još atletskih uzbuđenja

Obnovljeni karlovački atletski stadion zaista je pun pogodak - o tome najbolje svjedoči podatak da je Hrvatski atletski savez već treću godinu za redom dodijelio Karlovcu domaćinstvo najznačajnijeg domaćeg atletskog natjecanja: prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. 

U protekle dvije godine imali smo prilike vidjeti gotovo sve najvrijednije što hrvatska atletika ima, Filip Mihaljević u Karlovcu je oborio hrvatski rekord sa svjetskih 21,94, zlatna olimpijka Sara Kolak vratila se natjecanjima baš na Čavleku, vidjeli smo i niz onih koji dolaze i trebali bi biti okosnica hrvatske atletike u budućnosti, među njima svakako i našeg dugoprugaša Brunu Belčića. Ove godine, prvenstvo Hrvatske održava se 8. i 9. srpnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije to i jedino veće atletsko natjecanje u Karlovcu ove godine. U petak, 16. lipnja, na redu je novi "Karlovački cener", jedina hrvatska utrka koja je u kalendaru Svjetske atletske federacije - pandemija je iza nas i vjerujemo da će Robert Franjković ove godine uspjeti dovesti još veće trkačke zvijezde u grad na četiri rijeke.

Karlovac će biti domaćin i prvenstva Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, bit će to 3. i 4. lipnja, a i već tradicionalnog međunarodnog atletskog mitinga na kraju sezone - 13. rujna. 

Izdvojeno


Reci što misliš!