SPORT

IZBOR NAJBOLJIH

Najbolji u sportu u Dugoj Resi: Han Xue Vukelja, Tvrtko Vrcić i Streljački klub Duga Resa - proglašenje tek u svibnju

Najbolji u sportu u Dugoj Resi: Han Xue Vukelja, Tvrtko Vrcić i Streljački klub Duga Resa - proglašenje tek u svibnju

Svoje najbolje sportaše proglasila je i Duga Resa, iako će svečanost biti održana tek u svibnju, u dugoreškom amfiteatru. 

No, najbolji se znaju, a u pojedinačnoj konkurenciji to su stolnotenisačica Aquaestila Han Xue Vukelja, kojoj je time i obranila prošlogodišnji naslov pobjednice te u muškoj konkurenciji Tvrtko Vrcić iz Streljačkog kluba Duga Resa, kojem je ovo već treći uzastopni naslov.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ekipnoj konkurenciji Dugorešani za razliku od Karlovčana nemaju zasebne muške i ženske nagrade, a u ukupnom poretku za ekipu godine proglašen je Streljački klub Duga Resa. 

Najbolja sportašica s invaliditetom je Sanja Samardžija, članica Streljačkog kluba invalidnih osoba Duga Resa, a dodijeljen je i još niz priznanja u tri kategorije.

Posebna priznanja za rezultate u 2022. godini dobili su: Leon Šutej (Judo klub Duga Resa), Leeloo Vukelja, Marla Vidaković, Zvonimir Kramarić i Sofiia Sheredeha iz STK Aquaestil, Karlo Maćaš (KPA Vodomar) te ženska kadetska ekipa Kluba športskih ribolovaca Mrežnica.

Sportski djelatnici godine su Ivan Furač (NK Duga Resa 1929), Branko Obradović (STK Aquaestil), Nikica Spudić (KPA Vodomar), Kristina Sudac (OK Plavi zmaj) i Mladen Luščić (KŠR Mrežnica).

Devet je najmlađih sportaša dobilo nagrade kao sportske nade. To su: Leon Lončar (Streljački klub Mrežnica), Dario Šlat (NK Mrežnica Zvečaj), Nikol Šepčić (Judo klub Duga Resa), Ivano Prša (Košarkaški klub Duga Resa), Manuel Polović (NK VOŠK Belavići), Dora Kožul (OK Plavi zmaj), David Tuškan (STK Aquaestil), Lora Vahtarić (Atletski klub Mrežnica) i Jakov Lovrić (NK Duga Resa 1929).

Na kraju, priznanja su dobili i ovogodišnji jubilarci - Judo klub Duga Resa koji slavi 20 te Sportsko društvo Brodac za 10 godina rada.

Izdvojeno


Reci što misliš!