SPORT

SOLIDNA NAJAVA

Dobar otpor premijerligašu: Rukometaši Karlovca u osmini finala Hrvatskog kupa ipak poraženi od Poreča 26:24

Dobar otpor premijerligašu: Rukometaši Karlovca u osmini finala Hrvatskog kupa ipak poraženi od Poreča 26:24

Rukometaši Karlovca nisu se uspjeli plasirati u četvrtinale Hrvatskog rukometnog kupa. Šteta, iako im to i nije ove sezone u prvom planu. No, mogu biti uglavnom zadovoljni utakmicom protiv premijerligaša, i to jednog od boljih premijerligaša Poreča, od kojeg su poraženi 26:24.

Nakon prilično izjednačenog prvog dijela koji su gosti dobili sa 12:11, Porečani su u drugom dijelu ipak pokazali zašto su oni premijerligaš, a Karlovčani se to tek nadaju (ponovno) postati. Odvojili su se prvi puta u 42. minuti na 18:15, još jednom je Karlovac "stisnuo" i došao na 18:18, no novo odvajanje presudilo je ogled - 19:22 pa 20:24 i tu je bio kraj nadama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što rekosmo, nije to neko veliko razočaranje, jer u subotu počinje ono što je i glavna stvar sezone - nastavak Prve lige Jug, u kojoj Karlovac vodi i s dvije domaće utakmice u nastavku prvenstva (uključujući derbi sezone 25. veljače protiv Buzeta) ima priliku odmah na startu dodatno pobjeći suparnicima i napraviti golemi korak prema povratku u Premijer ligu. 

Prvi prvenstveni susret naši rukometaši igraju već ove subote u 17 sati, protiv splitske ekipe BM 07.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!