SPORT

SPORT ZA VIKEND

Sportska subota: Veliki derbi odbojkaške Superlige u prvom planu, a rukometaši nastavljaju lov na Premijer ligu

Sportska subota: Veliki derbi odbojkaške Superlige u prvom planu, a rukometaši nastavljaju lov na Premijer ligu

Prava sportska subota je pred nama, a ljubitelje sporta očekuje niz događanja. Vjerujemo kako će se odazvati zanimljivom i sadržajnom programu, jer i našim sportašicama i sportašima bit će ovog vikenda bitna podrška.

Ne krećemo kronološki, već sa središnjim događanjem ove subote u 20 sati - veliki derbi odbojkaške Superlige igraju karlovački Kelteks i zagrebački Dinamo. Karlovčanke su druge, Zagrepčanke treće, ali izuzetno su se pojačale u zimskoj stanci i ove godine još nisu izgubile niti seta! Naše djevojke, pak, ne misle tako lako prepustiti fenomenalnu drugu poziciju i možemo očekivati sjajnu odbojku u dvorani kraj Korane. Volite li sport, zaista nemojte prepustiti ovu utakmicu i podržite naše djevojke!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U svojevrsnoj predigri također će biti zanimljivo - u 17 sati u prvom kolu nastavka Prve lige Jug rukometaši Karlovca nastavljaju lov na Premijer ligu. Komotna, ali svakako ne i nedostižna prednost od četiri boda, mogla bi postati još veća nakon prva dva kola koja igraju kod kuće. Ove subote dočekuju splitski BM 07 i važno je s pobjedom ući u natjecateljski ritam, a onda već sljedeće subote njih očekuje derbi, možda i utakmica sezone, protiv drugoplasiranog Buzeta, također na karlovačkom parketu.

Ni to nije početak subotnjih zbivanja, jer u subotu u 15 sati program će otvoriti košarkaši. Šanac, nažalost, nije u igri za naslov, do kraja sezone ostaje mu borba za drugo mjesto, koje je dostižno, međutim ništa ne donosi. Ipak, i prestiž je nešto, a u 13. kolu Druge lige Zapad ove subote u Karlovcu gostuje ekipa Krka.

U 14 sati, ali u dvorani OŠ Grabrik, nastavlja se i rukometna Druga liga Zapad, a rukometaši Dubovac Gaze dočekuju Buje 53. I "zeleno-žuti" se bore za sam vrh pa žele u proljetni dio ući pobjedom. Ekipa Karlovca II, pak, u nedjelju će u 12 sati u ŠSD Mladost ugostiti pulsku Verudu.

Izdvojeno


Reci što misliš!