SPORT

DOBAR POČETAK

Nogometaši Karlovca 1919 u zaostalom susretu u prvih pet minuta "sredili" Ravnice i povećali prednost na vrhu

Nogometaši Karlovca 1919 u zaostalom susretu u prvih pet minuta

Prije nastavka Treće lige Centar u kojoj nogometaši Karlovca 1919 za jedini cilj imaju osvajanje prvo mjesto i napokon napredovanje za jedan stupanj - za početak u jedinstvenu treću ligu, "plavo-bijeli" su morali odraditi zaostali susret posljednjeg jesenskog kola kod ekipe Ravnica.

Pomalo ironično, utakmica je zimus odgođena zbog lošeg terena, a danas je bio možda i još lošiji, no odgađanja više nije bilo. Karlovački nogometaši, pak, napravili su pravi posao na samom startu, kada je to bilo i najlakše dok se teren još donekle držao i pravim malim "blitzkriegom" u prvih pet minuta došli do pobjede 2:0. Već u prvoj minuti Paracki je zatresao mrežu domaćina, a u 5. minuti Stepinac je povisio na 2:0 i pitanje pobjednika zapravo je bilo riješeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovac 1919 tako u proljetni dio sezone kreće sa šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Lučko i osam ispred trećeplasiranog Maksimira. A, upravo gostovanje kod Maksimira očekuje ih narednog vikenda u 18. prvenstvenom kolu. Uz ove tri ekipe nade u eventualno prvo mjesto gaje još u Vrapču koje zaostaje devet bodova za Karlovčanima, a svi ostali morat će pričekati neku drugu sezonu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!