SPORT

NOVA TRI BODA

Nogometaši Karlovca 1919 uspješni i u prvom domaćem proljetnom nastupu - sa 1:0 svladali Samobor

Nogometaši Karlovca 1919 uspješni i u prvom domaćem proljetnom nastupu - sa 1:0 svladali Samobor

Nakon dvije gostujuće pobjede, nogometaši Karlovca 1919 i u prvom su domaćem proljetnom susretu ostvarili pobjedu - danas poslijepodne na Čavlekovom stadionu sa 1:0 su bili bolji od momčadi Samobora. 

U prvom poluvremenu svjedočili smo gotovo apsolutnoj dominaciji Karlovčana, no nije bilo dovoljno preciznosti. Doduše, dosta rano su "načeli" goste, pogotkom Budimira u 15. minuti, no nakon toga bio je to pravi festival promašaja, jednom se tresla i gostujuća greda, no rezultat se nije mijenjao. Samoborci su s druge strane gotovo ni iz čega došli do fenomenalne prigode, ali domaći vratar i obrana ipak su u posljednji tren otklonili opasnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom dijelu vidjeli smo puno otvoreniju igru i od strane gostiju - prilika je bilo na obje strane, srećom domaćima se nije osvetila nepreciznost iz prvog dijela pa je susret završio rezultatom 1:0.

Karlovac 1919 i dalje je, dakako, na prvom mjestu ljestvice, s velikom prednošću pred najbližim pratiteljima, a u sljedećem kolu "plavo-bijele" očekuje gostovanje u Zagrebu kod Ponikvi. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!