SPORT

NOVO SLAVLJE

Rukometaši Karlovca slavili u Rijeci s vrlo uvjerljivih 39:27 i još su jedan veliki korak bliže Premijer ligi

Rukometaši Karlovca slavili u Rijeci s vrlo uvjerljivih 39:27 i još su jedan veliki korak bliže Premijer ligi

Rukometaši Karlovca u 14. kolu Prve lige Jug gotovo rutinski odradili su potencijalno neugodno gostovanje kod riječke Kozale, ekipe koja u posljednje vrijeme igra u vrlo dobroj formi, no još se jednom pokazalo da ove sezone, ako su Karlovčani pravi, zaista imaju kvalitetu više u odnosu na sve suparnike. 

Riječani su na domaćem parketu startali sa 2:0 i 3:1, no to je bilo sve. Slijedi šest uzastopnih pogodaka Karlovčana za preokret i vodstvo 7:3, a od tog trenutka domaći rukometaši više se nisu spuštali ispod "minus tri". Štoviše, još su malo stisnuli karlovački rukometaši u finišu prvog dijela i otišli na odmor sa 17:11 i već tada bilo je jasno da je drugo poluvrijeme samo stvar rutine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je i bilo, Karlovčani su lako i sigurno zadržavali prednost, štoviše i povećavali je sve do konačnih, na kraju vrlo uvjerljivih - 39:27.

Na ljestvici je situacija i dalje i više nego ugodna. Karlovac ima velikih šest bodova prednosti ispred Buzeta, od kojeg ima i bolji međusobni skor, dakle zapravo je riječ o sedam bodova prednosti. Ili, drugim riječima, bio je ovo još jedan veliki korak prema Premijer ligi. 

U sljedećem kolu rukometaši Karlovca na svom parketu dočekuju ekipu Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata. 

Izdvojeno


Reci što misliš!