SPORT

ZAUSTAVLJEN NIZ

Nogometaši Karlovca 1919 poraženi na gostovanju kod Ponikvi 1:0 - primili pogodak nakon čak 10 utakmica s praznom mrežom!

Nogometaši Karlovca 1919 poraženi na gostovanju kod Ponikvi 1:0 - primili pogodak nakon čak 10 utakmica s praznom mrežom!

Jedan pomalo nevjerojatan niz zaustavljen je danas poslijepodne u Zagrebu u ogledu Ponikvi i Karlovca 1919. "Plavo-bijeli" su, naime, primili gol nakon čak 10 utakmica u kojima su sačuvali praznu mrežu - vremenski je to trajalo više od pet mjeseci!

Posljednji puta mreža Karlovčana tresla se još u devetom kolu na "Čavleku" u 66. minuti ogleda s Kurilovcem, a nakon toga u osam preostalih utakmica jesenskog dijela i u prve dvije proljetnog karlovačka je obrana bila savršena. Međutim, danas je "pala" u 21. minuti, ili službeno nakon čak 945 minuta, a u stvarnosti i daleko više kada uzmemo u obzir i sudačke nadoknade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, taj gol bio je dovoljan i za prvi poraz Karlovčana još od 4. kola, dakle 15 utakmica bez poraza. Ponikve su vrlo dobra momčad, koja je svladala i glavnog karlovačkog konkurenta Lučko, prednost "plavo-bijelih" na vrhu ljestvice i dalje je vrlo lijepih šest bodova, no posljednje dvije utakmice i upozoravaju da opuštanja ne smije biti. 

U sljedećem kolu na "Čavleku" gostuje momčad Gaja, jedina koja im je ove godine nanijela poraz sve do ovog od Ponikvi. Prilika za "osvetu" valjda će dovoljno motivirati Karlovčane da opet zaigraju u punoj snazi.

Izdvojeno


Reci što misliš!