SPORT

SUPERLIGA

Odbojkašice Kelteksa u 19. kolu glatkom 3:0 pobjedom u Puli osigurale plasman u europske kupove i zadržale drugo mjesto!

Odbojkašice Kelteksa u 19. kolu glatkom 3:0 pobjedom u Puli osigurale plasman u europske kupove i zadržale drugo mjesto!

Sjajne vijesti stižu iz Pule! Karlovačke odbojkašice nakon poraza u velikom derbiju protiv Mladosti nisu nimalo klonule, vrlo brzo su se vratile pobjedama i odigrale vrlo dobru utakmicu protiv domaćeg Velog Vrha, kojem je ovaj susret bio izuzetno bitan u borbi za ostanak.

Karlovčanke nisu imale "razumijevanja" za pulske probleme, slavile su s glatkih 3:0, a svojevrsni vrhunac ovog susreta zapravo je bio već nakon drugog seta - naime, nakon što su povele sa 2:0 u setovima, odbojkašice Kelteksa time su osigurale i plasman u europska natjecanja, jer im je to garantiralo bod u ovoj utakmici, bod koji je bio neophodan da i teoretski osiguraju najmanje četvrto mjesto u Superligi, a time i doigravanje za naslov prvakinja države, kao i plasman u Europu. Dakako, žele naše djevojke zadržati i drugo mjesto, a za to ih očekuje velika borba do kraja sezone, "za vratom" su im zagrebački Dinamo i Marina Kaštela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Puli glatkih 25:17 u prvom setu, izjednačena borba u drugom no 25:21 za Karlovčanke, a u trećem setu domaće su, činilo se, odlučile dati sve od sebe da preokrenu susret, no trajalo je to samo pola seta - naime, kod 15:13 za Veli Vrh trener Zec zove minutu odmora, a nakon toga kao da se domaće više nisu ni pojavile na parketu, a karlovačke odbojkašice ubacile u najvišu brzinu i nevjerojatnom serijom 13:1 došle do 25:16 i konačnih 3:0.

U sljedećem kolu nova prilika za karlovačke ljubitelje sporta da uživaju u dobroj odbojci - u ŠSD Mladost gostuje vrlo dobra ekipa Enna Vukovara.

Izdvojeno


Reci što misliš!