SPORT

TEŠKO DO BODOVA

Rukometaši Karlovca u tvrdoj utakmici došli do novih bodova - neugodne goste morali su pobijediti dva puta!

Rukometaši Karlovca u tvrdoj utakmici došli do novih bodova - neugodne goste morali su pobijediti dva puta!

U borbenoj, čvrstoj, tvrdoj, ali i nervoznoj utakmici, rukometaši Karlovca svladali su u susretu 15. kola Prve lige Jug momčad Hrvatskog dragovoljca sa 23:21 i tako napravili još jedan veliki korak prema brzom povratku u Premijer ligu. 

Karlovčani su zapravo dva puta "pobijedili" goste, jer nakon što se činilo da su već uveli susret u mirne vode potpuno su nestali s parketa i dopustili im potpuni preokret. Naime, nakon uvodnog ispitivanja snaga, Karlovac se brzo odvojio, a kada je u 20. minuti na semaforu stajalo 12:6 za domaće gotovo svi su bili uvjereni da će to biti lak posao za naše rukometaše.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, gosti nisu mislili tako. Do kraja poluvremena igrala je samo jedna momčad - gostujuća. Na odmor se otišlo sa 12:12, a svoju seriju od čak 7:0 gosti su nastavili i na startu drugog dijela, a tek tada Karlovac postiže prvi pogodak nakon gotovo dvanaest i pol minuta za izjednačenje na 13:13. I dalje su gosti bolje izgledali, no kod rezultata 15:16 kreće nova serija, ali ovog puta domaća. Prvo je 18:16, a potom i 21:18 za Karlovac. Tada se događa još jedna neobična praznina u napadu, srećom ovog puta s obje strane - punih osam minuta nema pogotka! Tek u 58. minuti gosti smanjuju na 21:19, no odmah uzvraćaju i domaći i na kraju ipak bez prevelike drame osiguravaju pobjedu.

Nakon 15 odigranih kola, odnosno sedam kola prije kraja prvenstva, Karlovac i dalje ima velikih šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Buzeta, od kojeg ima i bolji međusobni omjer. U sljedećem kolu naši rukometaši gostuju u Opuzenu.

Izdvojeno


Reci što misliš!