SPORT

SOLIDAN NASTUP

Mlađe juniorke AK Karlovca vrlo dobre četvrte na ekipnom prvenstvu države u krosu, Matko Belčić drugi kod mlađih juniora

Mlađe juniorke AK Karlovca vrlo dobre četvrte na ekipnom prvenstvu države u krosu, Matko Belčić drugi kod mlađih juniora

Formalno gledano, mlađi junior Matko Belčić ostvario je najbolji rezultat na današnjem ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu održanom u Medulinu. On je u vrlo dobroj utrci osvojio drugo mjesto u konkurenciji 25 mladih atletičara. Ipak, kako je riječ o ekipnom prvenstvu, rezultatski je to tek bio odličan trening i pokazatelj da je Matko u odličnoj formi.

Što se tiče ekipne konkurencije, AK Karlovac predstavljale su samo mlađe juniorke i odradile vrlo dobru utrku i zauzele četvrto mjesto u poretku. Odlična četvrta bila je Hela Rakamarić, vrlo dobre i Ida Nikolić (10.) te Ana Kočevar (18.) u konkurenciji 37 djevojaka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo je još nekoliko pojedinačnih nastupa karlovačkih predstavnika - Andrej i Bruno Belčić trčali su u seniorskoj konkurenciji u glavnoj utrci dana. Andrej je zauzeo 14., a Bruno 16. mjesto u konkurenciji 62 atletičara. Nastupila je i kadetkinja Petra Fanjak, koja je bila 27. u konkurenciji 63 atletičarke.

(foto: AK Medulin FB)

Izdvojeno


Reci što misliš!