SPORT

DOBRI REZULTATI

Lucio Matuzić iz Banija Pandas zlatni na kriterijskom turniru za juniorsku reprezentaciju, Karlovčanima još 12 odličja

Lucio Matuzić iz Banija Pandas zlatni na kriterijskom turniru za juniorsku reprezentaciju, Karlovčanima još 12 odličja

Zlatno odličje koje je u kategoriji do 63 kg osvojio Lucio Matuzić iz Banije Pandas na DIV Knin Krka Openu u Kninu najznačajniji je rezultat karlovačkih boraca na ovom jakom međunarodnom turniru. Naime, ovo zlato stiglo je u juniorskoj kategoriji, a ovaj turnir ujedno je bio i prvi kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju Hrvatske pa je Matuzić odmah skupio lijepe bodove u borbi za odlazak na velika međunarodna natjecanja.

Razloga za zadovoljstvo imaju i Oscar Kovačić i Magdalena Kolarić iz Prane, koji su osvojili srebrna odličja, baš kao i Mohammed Khalaf iz Karlovca, koji je, doduše, do srebra došao bez ijedne pobjede zbog malog broja natjecatelja u njegovoj kategoriji (juniori do 48 kg). Bronce su osvojili Matea Magdić i Mihael Trnokop iz Prane (uz pobjede na putu do medalje) te Ivano Čelić iz Karlovca bez pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ostalim kategorijama borci karlovačkih klubova osvojili su još šest odličja. Zlatom su se okitili mlađa kadetkinja Nika Petrić iz Banija Pandas te kadeti Marko Fičko (Banija Pandas) i Tara Rožić (Prana), srebro je osvojila kadetkinja Lea Oparnica iz Karlovca, a bronce kadetkinja Lara Tuškan iz Prane i kadet Ahmad Abdo iz Karlovca.

Vrijedi spomenuti i da je u ekipnom poretku Prana drugoplasirana kod kadetkinja, a Banija Pandas treća kod kadeta.

Izdvojeno


Reci što misliš!