SPORT

PO NOVU POBJEDU!

Imamo Europu, imamo doigravanje, sada želimo i medalju! Karlovačke odbojkašice spremne dočekuju novi superligaški ogled!

Imamo Europu, imamo doigravanje, sada želimo i medalju! Karlovačke odbojkašice spremne dočekuju novi superligaški ogled!

Da ne naprave više ništa ove sezone - već su napravile itekako puno! Dakako, odbojkašice karlovačkog Kelteksa nisu se opustile i ne razmišljaju u tom smjeru, već, naprotiv, uživaju u svojoj sezoni iz snova i žele do kraja nastaviti s igrama i rezultatima koje su postigle do sada.

A već sada su, podsjetimo, bile polufinalistice Hrvatskog kupa te, nakon pobjede u Puli prošlog vikenda, osigurale i doigravanje četiri najbolje ekipe za naslov prvaka države, kao i nastup u europskim natjecanjima! Uspjeh je to na kojem im se možemo samo nakloniti do poda, ali one, nimalo neskromno (!) ipak imaju i još jednu želju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kad smo već tako blizu, bilo bi lijepo da uzmemo i tu "medalju", jasno poručuje trener Goran Zec, iskazujući i želju svih djevojaka prije ogleda 20. kola Superlige u kojem u subotu u ŠSD Mladost Karlovčanke dočekuju Ennu Vukovar. 

Medalja, dakako, znači plasman na jedno od prva tri mjesta. Pozicija na kojoj su karlovačke odbojkašice je odlična, ali ne i posve mirna. Naime, trenutačno su druge, s po jednom pobjedom više od Dinama i Marine Kaštela, ali i s dosta neugodnim rasporedom. Već Vukovarke bit će težak zalogaj, jer riječ je o vrlo iskusnim dugogodišnjim superligašicama, potom slijedi gostovanje kod Brda kojem bi to mogla biti utakmica sezone za ostanak u Superligi, a onda i veliki derbi u posljednjem kolu protiv Marine Kaštela. Dvije pobjede iz te tri utakmice garantiraju minimalno treće mjesto. U teoriji, pa čak i ne pretjeranoj teoriji, mogla bi biti dovoljna i samo jedna ako Mladost odigra maksimalno protiv Dinama.

No, o tom - potom. Sada su na redu Vukovarke. Djevojke u klubu nadaju se - još jednom uz fantastičnu podršku s tribina ŠSD Mladost kakvu su imale u proteklim utakmicama. Neka bude tako i ove subote u 20 sati!

Izdvojeno


Reci što misliš!