SPORT

POBJEDA ZA OPROŠTAJ

Košarkaši Šanca u pretposljednjem kolu Druge lige Zapad lako svladali goste iz Pazina rezultatom 101:75

Košarkaši Šanca u pretposljednjem kolu Druge lige Zapad lako svladali goste iz Pazina rezultatom 101:75

Košarkaši Šanca od domaće publike oprostili su se za ovu sezonu večerašnjom uvjerljivom pobjedom 101:75 protiv momčadi Pazina u susretu odigranom u dvorani Mihajla Prezelja - Mitile pri OŠ Dubovac. 

Gosti su držali priključak do pred sam kraj prvog dijela utakmice, no u posljednjih dvije-tri minute druge četvrtine domaći su serijom koševa pobjegli na petnaestak poena prednosti i tu je zapravo pitanje pobjednika bilo riješeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku su Karlovčani rutinski održavali i pomalo povećavali prednost, a susret je više nalikovao na trening, dok je uspavanu publiku pred sam kraj probudila neizvjesnost hoće li domaći dostići i "stotku". Negdje dvije minute prije kraja došli su do 99, a potom je slijedio niz propuštenih napada, čak i slobodnih bacanja, da bi Češković ipak desetak sekundi prije kraja probio i tu "granicu". 

U posljednjem kolu košarkaše Šanca očekuje gostovanje kod pretposljednjeg Poreča pa je prilično izvjesno da će sezonu okončati s omjerom 11-7, koji će im biti dovoljan za plasman negdje između trećeg i šestog mjesta, ovisno o rezultatima drugih momčadi.

Izdvojeno


Reci što misliš!