SPORT

DOBRI REZULTATI

Karlovačkim veslačima dva prva te po jedno drugo i treće mjesto na daljinskoj regati održanoj na Jarunu

Karlovačkim veslačima dva prva te po jedno drugo i treće mjesto na daljinskoj regati održanoj na Jarunu

Ako se po jutru dan poznaje, mogli bismo ove godine očekivati odlične vijesti od karlovačkih veslačica i veslača. Na Jarunu je održana tradicionalna daljinska regata na stazama od 4 i 8 kilometara, na kojoj su nastupili i članovi oba karlovačka kluba - Korane i Karlovca - te osvojili dva prva i po jedno drugo i treće mjesto.

Ema Hodak iz VK Korana dominirala je u kadetskoj konkurenciji, a da isto planira nastaviti i u konkurenciji juniorki B u kojoj će nastupati ove sezone pokazala je na ovom natjecanju osvojivši prvo mjesto u konkurenciji 12 veslačica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slavile su i mlade veslačice VK Karlovac Nika i Zara Cvitešić u dvojcu za pariće za juniorke B, doduše u konkurenciji samo dvije posade - no, bile su najbrže.

U karlovačkom "štihu" protekla je, pak, utrka skifova za juniore B, gdje je drugo mjesto osvojio Tin Jarnjević iz VK Karlovca, a treće Šime Ravnjak iz VK Korane. U ovoj je konkurenciji bilo 13 veslača, među kojima još dvojica Karlovčana - Jan Latković iz Korane bio je sedmi, a Roman Romčević iz Karlovca osmi.

Mauro Bauer iz VK Korane zauzeo je, pak, sedmo mjesto u konkurenciji juniora A, u konkurenciji devet veslača.

(foto: VK Karlovac FB)

Izdvojeno


Reci što misliš!