SPORT

IPAK POMAK?

Sve po starom - ogulinske kuglačice "iz prve" ispale iz društva najboljih, to je stalna sudbina klubova iz županije

Sve po starom - ogulinske kuglačice


Ženske kuglačke ekipe iz Karlovačke županije u više su navrata uspjevale plasirati se u 1. Hrvatsku kuglačku ligu, no bez obzira je li bila riječ o Ogulinkama (nešto češće) ili Karlovčankama, uvijek bi već u prvoj sezoni i napuštale društvo najboljih.

Ništa se nije promijenilo ni ove sezone, jer su kuglačice Ogulina sezonu, završenu danas posljednjim kolom i glatkim 7:1 porazom od Zagreba (jedini bod donijela im je Barbara Žilić), okončale na posljednjem mjestu prvoligaške ljestvice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, želimo li gledati pozitivno određenih pomaka ipak je bilo. Naime, Ogulinke su vrlo vrlo loše odigrale prvi dio sezone, kada su bez boda bile uvjerljivo posljednje, no na proljeće su igrale puno bolje - zabilježile su tri pobjede i jedan neodlučen ishod, između ostalog tu je i pobjeda nad drugoplasiranom Kustošijom, čime su pokazale da mogu i zaslužuju i puno više, no zaostatak nakon prvog dijela prvenstva bio je prevelik pa su ostale na posljednjoj poziciji.

Sljedeće godine, pak, neće biti predstavnika Karlovačke županije u 1. HKL. Naime, niti Karlovčanke niti Ozaljčanke nisu ove godine uspjele doći do prvog mjesta u drugoligaškoj konkurenciji. 

Izdvojeno


Reci što misliš!