SPORT

GRADSKE JUNAKINJE

Karlovačke odbojkašice slave! Pobjedom u Splitu osigurale su medalje, a sada idu u lov na titulu viceprvakinja!

Karlovačke odbojkašice slave! Pobjedom u Splitu osigurale su medalje, a sada idu u lov na titulu viceprvakinja!

Karlovačke odbojkašice još su prije dva kola osigurale doigravanje za naslov prvakinja, ali i nastup u europskim kupovima, ali odmah su istaknule da žele još jedan korak i jednu od medalja za plasman na jedno od prvih tri mjesta.

Kolo prije kraja, večerašnjom pobjedom u Splitu, to su i osigurale - itekako zasluženo! Karlovčanke su protiv ekipe Brda koja se grčevito bori za ostanak u ligi slavile sa 3:1. Na papiru su i bile favorit, no Splićanke u posljednjim utakmicama daju zaista sve od sebe, o čemu najbolje svjedoči podatak da su u prošlom kolu svladale četvrtoplasiranu Marinu Kaštela. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naše djevojke lako su dobile prvi set sa 25:18, no nakon toga vodila se velika borba do posljednjeg poena. U drugom setu domaće su odbojkašice bile uspješnije i sa 27:25 došle do izjednačenja, no u trećem i četvrtom setu sa po 25:23 bile su bolje Karlovčanke i tako došle do velike pobjede kojom su osigurale minimalno treće mjesto na ljestvici. Posebno su se istaknule u četvrtom setu u kojem su gubile 19:14, no nisu se predavale i uspjele su preokrenuti rezultat i doći do vrijednih bodova. 

U posljednjem kolu - opet derbi. U Karlovcu gostuje ekipa Marina Kaštela, koja više ne može dostići naše djevojke, no u slučaju pobjede karlovačke odbojkašice napravile bi još jedan korak i osigurale titulu viceprvakinja Hrvatske! Doduše, moglo bi se dogoditi da u tome uspiju čak i u slučaju poraza, ukoliko Dinamo na svom parketu izgubi od dosad neporažene zagrebačke Mladosti što je, dakako, i više nego realno. 

Izdvojeno


Reci što misliš!