SPORT

BRZI POVRATAK

Slavlje može početi? Karlovački rukometaši "razbili" Umag u derbiju 17. kola, praktički su već osigurali Premijer ligu

Slavlje može početi? Karlovački rukometaši

I dosad je to bilo gotovo izvjesno, a nakon 17. kola možemo slobodno reći da su rukometaši Karlovca postigli željeno i osigurali brzi povratak u Premijer ligu, odnosno društvo najboljih hrvatskih momčadi.

Naime, Karlovčani su večeras u malom derbiju izuzetno uvjerljivo svladali trećeplasirani Umag, dok je istovremeno drugoplasirani Buzet poražen na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca i sada pet kola prije kraja Karlovac ima golemih osam bodova prednosti ispred Buzeta - i bolji međusobni omjer. Matematički prvo mjesto još uvijek nije potvrđeno, no ne treba previše ni "filozofirati" - već sada je posve jasno da su karlovački rukometaši ostvarili svoj cilj i da se vraćaju u Premijer ligu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv Umaga "tvrdo" je bilo prvih nekoliko minuta. Gotovo četiri minute bez pogotka, onda je Karlovac napokon načeo goste, u 7. minuti povisio na 2:0, Umažani u 9. smanjili na 2:1 i to je bilo - to. Kreće serija Karlovčana do 8:1, a gosti se od toga više ni na trenutak nisu oporavili. Na poluvremenu 13:6, na kraju iznimno uvjerljivih 28:16. Posebno treba istaknuti vratara Loparca koji je upisao čak 16 obrana.

U sljedećem kolu rukometaši Karlovca gostuju kod Ardiaeia i u slučaju pobjede ostvarit će i tu matematičku potvrdu povratka u Premijer ligu koji je ionako, rekli smo, siguran.

Izdvojeno


Reci što misliš!