SPORT

TRI PRVAKA

Na državnom prvenstvu u kickboxingu u Poreču zlatna odličja osvojili Ivano Anzić, Iva Vrbanić i Nicol Biber

Na državnom prvenstvu u kickboxingu u Poreču zlatna odličja osvojili Ivano Anzić, Iva Vrbanić i Nicol Biber

Tri zlatna odličja i titule prvaka Hrvatske osvojili su mladi borbi karlovačkog KBK Tigar na državnom prvenstvu u point fightingu održanom u Poreču. 

Borci ovog kluba osvojili su još četiri srebrne i dvije brončane medalje, a borci slunjskog Tigra dvije srebrne, no mora se reći da je i ovo državno prvenstvo patilo od izuzetno velikog broja kategorija i posljedično vrlo malim brojem natjecatelja u većini kategorija pa se čak i do srebrnih odličja dolazilo bez ijedne pobjede, što svakako nije krivnja natjecatelja, ali jest onih koji ovaj sport vode jer u potpunosti obezvrijeđuju odličje na državnom prvenstvu, koje bi u normalnim okolnostima trebalo biti jedan od vrhunaca sportske sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za zlatna odličja ipak se trebalo pomučiti, a sva tri karlovački su "tigrovi" ostvarili su u konkurenciji mlađih kadeta. Ivano Anzić do zlata je došao pobjedama 9:1 nad Frankovićem iz Rovinja, 4:2 nad Lazarićem iz Pule te 8:1 u finalnom meču protiv Vlaheka iz Ivanić Grada. Iva Vrbanić u polufinalu je svladala Teu Perhat iz Vižinade 11:2, a u finalu je bila sa 6:2 bolja od klupske kolegice Tene Smiljanić. Nicol Biber finale je izborila s uvjerljivih 10:2 protiv Leone Petrović iz Malinske, a potom je zlato izborila pobjedom 4:1 protiv Erin Arman iz Vižinade.

S po jednom pobjedom srebrna odličja karlovačkom Tigru donijeli su još juniorka Roka Puljak i mlađi kadet Borna Lovrić, a slunjskom Tigru juniorka Viktorija Kampić. Do srebra su, ali bez ijedne pobjede, došle Karlovčanka Lara Mihalić i Slunjanka Lucija Bakalar.

Brončana odličja, s po jednom pobjedom, ostvarile su karlovačke "tigrice" - mlađa kadetkinja Lucija Babić te juniorka Anamarija Čurčinac.

Izdvojeno


Reci što misliš!