SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Županijske lige: Vatrogasac nastavio put prema tituli, kod drugoligaša promjena na vrhu ljestvice

Županijske lige: Vatrogasac nastavio put prema tituli, kod drugoligaša promjena na vrhu ljestvice

Nogometaši Vatrogasca prošli su neokrznuti još jedan mali derbi, odnosno gostovanje u Slunju te zadržali velikih 11 bodova prednosti ispred Ozljana, koji su također bili uspješni u Ogulinu. 

Kod drugoligaša - promjena na vrhu, a sve je izglednije da će se do kraja prvenstva borba voditi između samo dvije ekipe. Mrežnica je remizirala u Oštarijama, pa je Dobra iz Svetog Petra to iskoristila i pobjedom u Brežanima došla na vrh. Istovremeno, novigradska Dobra još je jednom poražena i sve više zaostaje za vodećim dvojcem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati 16. kola 1. ŽNL: Slunj - Vatrogasac 0:3, Ogulin - Zrinski Ozalj 0:2, Ilovac - Barilović 5:2, Croatia 78 - Mladost 3:1, a slobodna je bila momčad Draganića. 

Na ljestvici vodi Vatrogasac sa 37 bodova, ispred Zrinskog sa 26 i Ilovca sa 24 boda. Na dnu je Mladost sa 7 bodova.

Rezultati 13. kola 2. ŽNL: Oštarije - Mrežnica 1:1, Frankopan - Dobra (Sveti Petar) 1:3, Vrlovka - Dobra (Novigrad) 3:2, Tuškani - Kupa 0:4, Petrova gora - Cetingrad 2:2, a slobodan je bio Plaški.

Na ljestvici vodi Dobra iz Svetog Petra sa 29 bodova, dok Mrežnica ima 28, a Novigrađani pomalo zaostaju sa 22 boda. Na dnu su Tuškani bez boda. 

Izdvojeno


Reci što misliš!