SPORT

TAEKWONDO

Karlovački TKD Prana ekipni seniorski prvak Hrvatske u formama! Karlovčanima pojedinačno još četiri zlata!

Karlovački TKD Prana ekipni seniorski prvak Hrvatske u formama! Karlovčanima pojedinačno još četiri zlata!

Seniorska postava karlovačkog Taekwondo kluba Prana novi je prvak Hrvatske u tehničkim formama! Ostvarili su to na državnom prvenstvu u Zaprešiću. Da su odlično tehnički potkovani karlovački borci potvrdili su i u pojedinačnoj konkurenciji, u kojoj su osvojili ukupno četiri zlata. To je uspjelo senioru Ivanu Klariću i kadetu Patriku Čoliću iz Prane, kadetkinji Niki Petrić iz Banije Pandas te juniorskom paru Lea Oparnica / Muhammed Khalaf iz Karlovca.

Osvojen je još cijeli niz odličja - srebrnim medaljama okitili su se Magdalena Ljubić, Bilal Khalaf, Rozin Abdo (u dvije kategorije) i Azzedin Khalaf iz Karlovca, zatim Josip Krznarić, Marko Strusa, Jelena Busić i parovi Gabrijela Fehervari i Marijan Šančić, Ivona Gračan i Patrik Čolić te Matea Magdić i Eric Liković iz Prane - te par Nikolina Hrebac i Lucio Matuzić iz Banije Pandas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brončana odličja osvojili su Mihovil Krpan, Adam Mraović, Siniša Žubčić, Mohammed Al Fahel i par Mia Paranos i Ahmad Abdo iz Karlovca; Lucija Hrebac, Petar Fičko i parovi Nika Petrić i Marko Fičko i Nikolina Hrebac i Lucio Matuzić iz Banije Pandas te Paula Petrić, Marko Gašparac, Nina Šket, Eric Liković te seniorski tim Brnardić-Strusa-Štefanac iz Prane.

Spomenimo i da je proteklog vikenda održan i Dalmacija Kup, kriterijski turnir za kadetsku reprezentaciju, na kojem je zlato osvojila Klara Bošnjak iz Prane. Kod juniorki zlatna je bila Sara Pejnović iz TKD Banija Pandas.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!