SPORT

TRI ODLIČJA

Pištoljaši karlovačkog Policajca i Matija Cindrić srebrni na finalu Kupa Hrvatske, Dugorešanima bronca u puški

Pištoljaši karlovačkog Policajca i Matija Cindrić srebrni na finalu Kupa Hrvatske, Dugorešanima bronca u puški

S tri odličja - dva ekipna i jednim pojedinačnim, vraćaju se županijski strijelci s finala Kupa Hrvatske u streljaštvu, održanog u Solinu.

Prvaci Hrvatske i branitelji naslova pobjednika Kupa, strijelci karlovačkog Policajca, ovog puta nisu uspjeli doći na najvišu stepenicu postolja no ne trebaju žaliti nakon vrlo dobrog nastupa. U ekipnoj konkurenciji u gađanju zračnim pištoljem osvojili su srebro sa 1693 "upucana" kruga, sedam manje od pobjednika, domaćina Dalmacijacementa, a znatno više od svih ostalih ekipa uključujući trećeplasirani Osijek 1784 koji je ostao na 1644 kruga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pojedinačno u finale su ušli Matija i Vlado Cindrić, dok je Slavko Matanić bio jedanaesti. U finalnom dijelu pojedinačnog natjecanja, Matija Cindrić izborio je borbu za zlato, u kojoj je ipak bolji bio Željko Posavec iz Dalmacijacementa, dok je Vlado Cindrić zauzeo četvrto mjesto.

U ženskoj konkurenciji Sanja Despot iz Policajca zauzela je 16. mjesto.

U gađanju zračnom puškom brončano odličje osvojili su strijelci SK Duga Resa. Prvo mjesto također je osvojio domaći Dalmacijacement, dok su treći strijelci Bjelovara. Pojedinačno, Filip Maletić bio je šesti, Tvrtko Vrcić sedmi, a Matej Merkaš dvadeseti.

U ženskoj konkurenciji članice SK Karlovac osvojile su peto mjesto, a pojedinačno je Sara Gojak bila 18., a Lara Đurić 21. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!