SPORT

MAČEVANJE

Na državnom prvenstvu u maču karlovačkim mačevaocima tri srebra i dvije bronce - seniori viceprvaci Hrvatske

Na državnom prvenstvu u maču karlovačkim mačevaocima tri srebra i dvije bronce - seniori viceprvaci Hrvatske

S tri srebra i dvije bronce vraćaju se karlovački mačevaoci s državnog prvenstva za disciplinu mač održanog u Osijeku. Iako je karlovački klub gotovo potpuno orijentiran na floret pokazalo se da i u maču imaju što za reći, a posebno je svima drag rezultat u ekipnoj seniorskoj konkurenciji, gdje je osvojeno drugo mjesto u državi. Ekipa u sastavu Antonio Gojak, Leo Li, Anton Mravunac i Sven Prpić u polufinalu je sa 45-32 svladala zagrebačku Mladost, dok je u finalu sa 45-36 bolji bio Split.

Prvog dana natjecanja na rasporedu su bila pojedinačna natjecanja, u kojima su karlovački natjecatelji osvojili još četiri odličja. Najraspoloženiji bili su u kategoriji dječaka do 11 godina starosti, gdje je Leonard Baršić-Ilić bio drugi, a Mislav Ostarčević treći. Drugo mjesto i srebrno odličje osvojio je i Leo Li u kategoriji mlađih seniora (U23), a Iva Kirinčić osvojila je broncu u kategoriji djevojčica do 13 godina starosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do borbi za odličja stigli su i Antun Mravunac u seniorskoj te Luka Bublić u kadetskoj konkurenciji, no tada su nažalost poraženi (Bublić tek u produžetku sa 15-14), dok je kod seniorki Anamarija Gojak prošla skupinu pa izgubila u prvoj eliminacijskoj borbi.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!