SPORT

ATLETIKA

U znaku Belčića: Bruno prvi, a Andrej i Matko drugi na međunarodnom atletskom mitingu u Zagrebu

U znaku Belčića: Bruno prvi, a Andrej i Matko drugi na međunarodnom atletskom mitingu u Zagrebu

S tri postolja vraćaju se karlovački atletičari i atletičarke s međunarodnog atletskog mitinga održanog danas u Zagrebu - ovog puta zapravo bi se moglo reći i da se s tri postolja vraća obitelj Belčić, jer sva tri su djelo trojca iz ove poznate gradske atletske obitelji. 

U posljednjoj disciplini dana, na pomalo neobičnoj relaciji 2000 metara sa zaprekama, višestruki državni prvak na 3000 sa zaprekama Bruno Belčić očekivano je uvjerljivo pobijedio, ispred brata Matka, koji je u žestokoj borbi za drugu poziciji za dvije stotinke bio brži od Cvitića iz zagrebačkog Agrama. Riječ je o utrci koja je zapravo trebala ovog vikenda biti dio novog kola HALS-a, koje se trebalo održati u Karlovcu, no otkazano je zbog poplavljenog stadiona - na kraju će kao zamjenski organizator ipak uskočiti Varaždin, no bila je i ovo dobra proba za naše atletičare.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo mjesto osvojio je i treći Belčić, Andrej, u utrci na 800 metara, gdje je u konkurenciji 20 atletičara ujedno bio i najbrži hrvatski natjecatelj, budući je ispred njega bio samo Slovenac Požgaj.

U ženskoj utrci na 2000 metara sa zaprekama četvrta je bila Nika Jagodić.

Izdvojeno


Reci što misliš!