SPORT

PREGRŠT ODLIČJA

Taekwondo: Lucio Matuzić i Petar Fičko mlađeseniorski, Marko Fičko i Karlo Bošnjak kadetski prvaci Hrvatske!

Taekwondo: Lucio Matuzić i Petar Fičko mlađeseniorski, Marko Fičko i Karlo Bošnjak kadetski prvaci Hrvatske!

Četiri prvaka države dobio je karlovački taekwondo na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore, kadete i mlađe kadete održanom, kojem je domaćin proteklog vikenda bila Ivanja Reka. Uz to, osvojen je još i velik broj srebrnih i brončanih odličja.

U prvom planu bilo je natjecanje mlađih seniora, koje je bilo i izborno za Europsko prvenstvu U21, a u ovoj kategoriji dva su zlatna odličja borci TKD Banija Pandas Lucio Matuzić i Petar Fičko, koji su time izborili i nastup na EP. Ujedno su podijelili titulu najboljeg borca prvenstva, a Banija Pandas osvojila je i ekipnu titulu doprvaka Hrvatske, čemu je pridonio i Jan Mašinović koji je osvojio brončano odličje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivano Ćelić iz TKD Karlovac osvojio je srebrno odličje, dok su borci TKD Prana Nikola Brnardić, Ivan Latković i Leona Grubiša osvojili bronce. 

U kadetskoj konkurenciji prvaci Hrvatske postali su Marko Fičko iz Banija Pandas i Karlo Bošnjak iz Prane, dok je brončano odličje osvojila Ana Horvatić iz TKD Ozalj.

Napokon, u najmlađoj konkurenciji, onoj mlađih kadeta i mlađih kadetkinja, karlovačkim klubovima pripale su još četiri medalje, po dvije srebrne i brončane. Srebrna odličja i titule doprvaka Hrvatske osvojili su Fran Ćosić iz Prane i Vita Maria Tomac iz Banija Pandas, dok su bronce osvojile Rozin Abdo iz TKD Karlovac i Dunja Mirilović Petrović iz Prane.

Izdvojeno


Reci što misliš!