SPORT

INLINE HOKEJ

Mali karlovački inline hokejaši (i hokejašice) pobjednici regionalne lige! U finalu bolji od slovenskog HK Prevoj sa 3:1

Mali karlovački inline hokejaši (i hokejašice) pobjednici regionalne lige! U finalu bolji od slovenskog HK Prevoj sa 3:1

Proteklog vikenda u Zadru je održan zadnji turnir Fischer Hockey Rocks inline hokej regionalne lige za mlađe kategorije. Karlovčani su uspješno nastupili u sve tri kategorije (U9, U11 i U13), a posebno u U11 kategoriji, gdje su osvojiil prvo mjesto nakon pobjede 3:1 protiv slovenske ekipe Prevoja. Luka Peraković ušao je i u All Star ekipu cijele sezone, a pod vodstvom Davida Banaya za Karlovac su još igrali: Benzon Matija, Grubješić Matija, Majaški Mia, Zagudajev Elena, Stražanac Maja, Pavlaković Jana, Stepan Antun i Juraj, Kavšek Luka i Mikašinović Matej.

Dobro su plasirani i igrači U13 kategorije, koji su zauzeli četvrto mjesto, a Ivor Ružić i Buga Vlašić uvršteni su u All Star ekipu. U uzrastu U9 nije se vodio poredak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sezonu su završile i karlovačke hokejašice na ledu. U ligi koja je ove sezone imala samo dvije ekipe, i u posljednjem su susretu poražene od sisačke Siscije, ovog puta rezultatom 6:0. Ana Katušin proglašena je najkorisnijom igračicom regularnog dijela prvenstva.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!