SPORT

SREBRNE DJEVOJKE

Sjajne karlovačke odbojkašice na Glazbenom paviljonu primile srebrna odličja za drugo mjesto u državi - sada slijede i europski izazovi!

Sjajne karlovačke odbojkašice na Glazbenom paviljonu primile srebrna odličja za drugo mjesto u državi - sada slijede i europski izazovi!

Dodjelom medalja i pehara na Glazbenom paviljonu, karlovačke odbojkašice proslavile su izuzetan uspjeh osvajanja drugog mjesta u ženskoj odbojkaškoj Superligi.

Na dodjeli su se okupili članovi i prijatelji kluba, mlađe kategorije kluba i navijači, a medalje i pehar im je osobno uručio predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić. Dodjeli su prisustvovali i predstavnici Karlovačke županije, Grada Karlovca i sponzora Kelteksa, koji su u svojim izjavama istaknuli značaj ovog povijesnog rezultata za razvoj gradskog i županijskog sporta, kao i za popularizaciju odbojke u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.  Svi okupljeni čestitali su igračicama na ovom senzacionalnom uspjehu koji je označio kulminaciju napornog rada, posvećenosti i talenta koje su igračice uložile tijekom sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trener Goran Zec, izjavio je:

- Ponosni smo na naše igračice koje su pokazale iznimnu snagu i hrabrost tijekom cijele sezone. Ovo drugo mjesto u ženskoj odbojkaškoj Superligi dokaz je njihove kvalitete, ali još više i nevjerojatnog timskog duha. Također, želimo zahvaliti našim navijačima koji su nas podržavali iz dana u dan i zbog kojih smo bili najgledanija ekipa lige. Ova postignuća motiviraju nas da nastavimo raditi još jače i ostvarimo još veće uspjehe u budućnosti. 

A, u narednoj sezoni stižu i novi izazovi. Uz novu sezonu Superlige, tu su i europska iskušenja po prvi puta u klupskoj povijesti, jer Kelteks će biti predstavnik Hrvatske u europskom Kupu CEV.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!