SPORT

MLADI PODUZETNIK

Bivši prvotimac rukometaša Karlovca Renato Milovac otvorio Centar za fizioterapiju

Bivši prvotimac rukometaša Karlovca Renato Milovac otvorio Centar za fizioterapiju

Vlasnik novog Fizio Centra Renato, Renato Milovac prvostupnik je fizioterapije koji se, nakon godina iskustva što ga je stjecao u Općoj bolnici u Karlovcu odlučio za samozapošljavanje otvorivši vlastitu privatnu ordinaciju na adresi Luščić 8 u Karlovcu. Završava i Zdravstveno Veleučilište u Zagrebu.

Milovac je fizikalnu terapiju kao svoj poziv odabrao još u srednjoj školi ostvarivši titulu fizioterapeutskog tehničara, nakon čega se zapošljava u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji Opće bolnice u Karlovcu gdje kroz daljnje edukacije neprestano stječe novo znanje i iskustvo.  

- Znam da je put privatnika je težak, ali spreman sam na sve izazove. Vjerujem da ću s vremenom ustrajati i ostvariti svoje snove. – kaže mladi poduzetnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za otvaranje vlastite ordinacije vjetar u leđa dobio je nakon pozitivnih rezultata terapije pacijenata. Shvatio je kako se takvi pacijenti nemaju kome obratiti te je odlučio stvoriti mjesto gdje će im sve biti dostupno na jednom mjestu. Kao najveću prednost samostalnog poduzetništva ističe individualan odnos s pacijentima.
- Najbitniji je individualni pristup pacijentu. Toga u hrvatskim bolnicama nema. Nažalost, vremena i prostora je premalo da se tamo netko posveti ciljano pacijentu. Naglasak bih stavio upravo na taj individualni pristup otklanjanju svih tegoba i problema. - kazao je mladi fizioterapeut i dodaje: 

- Karlovac danas ima puno vrhunskih sportaša. Ozljede su u sportu neminovne, a ja kao bivši rukometaš uz znanje i vještine, posjedujem i uređaje kojima ih lakše mogu detektirati i ukloniti. U sebe sam siguran, ali znam da povjerenje klijenata itekako treba zaslužiti. - kazao je Renato koji se nada kako će njegov Centar vrlo brzo rasti te kako će uskoro još nekomu pružiti priliku za rad jer zasad radi samostalno.

U svojim moderno opremljenim prostorijama od stotinu kvadrata građanima će nuditi: klasične, medicinske, sportske, prenatalne i anticelulitne masaže. Obavlja i limfnu drenažu, klasičnu i brazilsku maderoterapiju te cupping.

U njegovoj ordinaciji građani mogu obavljati i razne terapije poput: elektroterapiju, terapija laserom, terapija ultrazvukom, magnetoterapiju, krioterapija, terapiju eteričnim uljima te individualne vježbe.

Kontakti: Mob: 099 200 9086, e-mail: [email protected]
 

Izdvojeno


Reci što misliš!