SPORT

SOLIDNI REZULTATI

Uz dvije pobjede i jedno treće mjesto AK Karlovac osmi u juniorskom Atletskom kupu Hrvatske

Uz dvije pobjede i jedno treće mjesto AK Karlovac osmi u juniorskom Atletskom kupu Hrvatske

U Zagrebu je proteklog vikenda održana završnica juniorskog Kupa Hrvatske u atletici, kao i ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke. U kup natjecanju karlovački atletičari ekipno su osvojili vrlo dobro osmo mjestu u konkurenciji 27 hrvatskih klubova, a u ekipnom prvenstvu predstavljale su nas djevojke koje su zauzele sedmo mjesto od osam najboljih ekipa. 

Pojedinačno je najbolje rezultate ostvario Matko Belčić koji je pobijedio u utrci na 3000 metara sa zaprekama te osvojio treće mjesto na 1500 metara. Hela Rakamarić pobijedila je u ženskoj utrci na 3000 metara, a odlično je trčala i na 5000 metara, gdje je bila četvrta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedi spomenuti i da su još dvojica karlovačkih atletičara nastupili izvan konkurencije - Bruno Belčić očekivano je premoćno pobijedio na 3000 metara sa zaprekama, dok je Andrej Belčić bio drugi na 400 metara s preponama.

Narednog vikenda Karlovac je domaćin prvenstva Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniorke, što će biti i odlična proba za srpanj, kada je naš grad ponovno domaćin najznačajnijeg domaćeg natjecanja u sezoni - seniorskog prvenstva Hrvatske u atletici.

Izdvojeno


Reci što misliš!